کوچینگ چیست؟

Permanent Link to کوچینگ چیست؟

کوچینگ چیست و چرا کوچینگ؟

آیا پیش‌آمده که باهدف ایجاد تغییر و تحول در خود و رسیدن به موفقیت، در یک دوره آموزشی یا سمینار شرکت کرده باشید و بعد از مدتی دوباره به انجام عادت‌های قبلی برگشته و تغییر و تحولی را که مایل بودید با شرکت در آن دوره یا سمینار به دست آورید، تجربه نکنید؟

کوچینگ یا راهبری در مورد تغییر و تحول است و کوچ یک شتاب‌دهنده برای ایجاد تغییر است. برای اینکه تغییر ماندگار باشد، ما به زمان نیاز داریم تا عادت جدید به‌طور ریشه‌ای جایگزین شود. حرفه راهبری در طول سی سال گذشته در کل جهان، نشان داده که برای مراجعین نتایج مهم و مطلوبی به همراه داشته است. 

منبع: آکادمی کوچینگ فارسی زبانان

کوچینگ یک رابطه‌ی حمایتی و دو طرفه است است که در آن کوچ به مراجع خود کمک می‌کند تا با تمرکز بر هدف انتخاب شده به نتایج مورد نظر دست پیدا کند.

راهبری علاوه بر مهارت می‌تواند یک فلسفه و نگرش در کار و زندگی باشد. افرادی که مهارت‌های کوچینگ را می‌آموزند بر بدست آوردن نتایج تمرکز می‌کنند، خوب گوش می‌کنند و بسیار زیاد پرسش می‌کنند. این افراد در محیط کار خود و یا حتی در زندگی شخصی به دیگران کمک می‌کنند تا به نتایج دلخواه‌ برسند و از این طریق اهداف کسب و کار یا اهداف مشترک زندگی شخصی محقق شود.

شغل راهبری در سال‌های اخیر رشد چشم‌گیری داشته به‌طوری که در آمارها جزو تاثیرگذارترین روش‌ها و ابزارهای توسعه‌ی رهبری سازمانی معرفی شده است.

فرآیند راهبری فرآیند زیبایی است به این دلیل که همزمان که فرد در نقش مربی به دیگر افراد کمک می‌کند، بر توسعه‌ی شایستگی‌های خود هم سرمایه‌گذاری کرده است. به‌همین دلیل کوچینگ نه‌تنها درباره‌ی آدم‌های دیگر است بلکه درباره‌ی خود شما و موفق شدن‌‌تان است.

منبع: وب سایت امیر مهرانی

دغدغه‌های کوچ‌ها و مراجع

مطابق تحقیقی که انجام‌شده این موضوع بزرگ‌ترین دغدغه کوچ‌ها و مراجعینی که خواستار استخدام یک کوچ هستند، است؛ اما اکنون بعضی از سازمان‌ها در سراسر دنیا ایجادشده و مشغول نظارت هستند که بزرگ‌ترین و معروف‌ترین آن‌ها فدراسیون بین‌المللی کوچینگ (ICF) است. خواستگاه و پایه این فدراسیون در آمریکا است و در حال حاضر ۱۱۷ کشور عضو این سازمان هستند.

منبع: آکادمی کوچینگ فارسی زبانان

بازنشر: وبلاگ محمد صبور

18
اشتراک‌گذاری
محمد صبور

قبل از هرچیز، من یک معلم هستم. عاشق یادگیری و یاددهی؛ کنجکاو برای فهمیدن و فهماندن؛ معتاد مطالعه؛ علاقه مند به خودشناسی، رفتارشناسی، تیپ شناسی و هر دانشی که معمای پیچیده ی بشر را ساده تر کند.

ارسال پاسخ